Lahden Klubitalo

Ryhmät

Lahden Klubitalo tarjoaa ryhmätoimintaa jäsenilleen ja kävijöilleen. Ryhmät kokoontuvat viikoittain tiettyinä aikoina ja niissä toteutetaan erilaisia projekteja osallistujien taidot ja tavoitteet huomioiden. Toiminta tukee yksilöllisyyttä, ryhmäytymistä ja sosiaalisten suhteiden luomista, sekä auttaa löytämään oman paikkansa Klubitalolla ja sitoutumaan toimintaan. Ryhmiin voivat osallistua kävijät ja Klubitalon jäsenet. TERVETULOA!

Kävelyryhmä joka tiistai kello 10.00 alkaen. Ryhmä starttaa Klubitalon edestä säävarauksella. Muistathan ilmoitautua ennakkoon, ryhmän osallistujamäärää ei ole rajattu.

Digiensiapu-ryhmä Klubilla tiistaisin parittomina viikkoina kello 13.00-15.00. Ryhmässä saat apua tietokoneesi tai älypuhelimesi tietoteknisiin ongelmiin ja kysymyksiin. Ilmoittaudu ennakkoon toimistolle. Ryhmään otetaan max. 2 henkilöä kerrallaan.

Keilausryhmä keskiviikkoisin kello 11.00-12.00 Launeen keilahallilla.  Ryhmään mahtuu max. 6 jäsentä. Ennakkoilmoittautumiset toimistolle.

Luovan kirjoituksen ryhmä Klubilla – keskiviikkoisin kello 13.00-15.00. Tule mukaan kirjoittelemaan ennalta ryhmässä sovittujen teemojen mukaisesti. Ryhmään otetaan max. 8 henkilöä kerrallaan. Muistathan ilmoittautua ennakkoon toimistolle.

Liikuntaryhmä torstaisin kello 13.00-14.00 mäkimontun liikuntasalissa. Haaga-Helian opiskelijat vetävät tunnit vaihtuvien lajien mukaisesti. Ryhmän osallistujamäärää ei ole rajattu, ennakkoilmoittatumista ei ole. Kokoontuminen mäkimontussa.

 

Ryhmiin ilmoittautuminen ja lisätiedot toimiston numeroista: 040 553 1339 tai 044 901 7091