Lahden Klubitalo

Jäsenten tarinoita

Jäseneksi?

Klubitalo on oikea paikka jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa tukea omassa hyvinvoinnissaan ja esimerkiksi mielenterveysongelmista toipumisessa. Jäseneksi pääset ottamalla yhteyttä Klubitaloon ja varaamalla tutustumisajan. Tutustumiskäynnillä voit esittää kysymyksiä ja opit lisää Klubitalon toiminnasta. Jäsentutustumisen kautta pääset perehtymään hyvin Klubitalon toimintaan ja tutustumaan ihmisiin. Jäsenyys on täysin vapaaehtoinen, aikarajoitteeton ja maksuton.

Jäsenten tarinoita

“Viikkorytmi säilyy, päivärytmin säilyttäminen.”

”Tärkeä osa kuntoutumistani. saan sisältöä ja tarkoitusta elämääni.”

”Tää muokkautuu just jäsenistön tarpeiden mukaan hyvin. Klubitalo elää tässä hetkessä.”

“Kun on erilaisia ihmisiä, eri-ikäisiä, on erittäin ainutlaatuista se, miten työntekijät ja jäsenet ovat tasavertaisia, tasa-arvoisia”.

”Klubitalolla on loistava ilmapiiri henkilökunnan ja jäsenien kesken, mukavia ihmisiä ja kivaa tekemistä. Kaikkeen pääsee hyvin mukaan. ”

”Oman itseni hyväksi. Paikka jonne mennä, ja ihmisten näkeminen. Terveyden ylläpitäminen.”

”Elämä oli tyhjää ennen Klubitaloa, yritin itsemurhaa… Kriisin kautta tulin ja nyt päivittäin täällä. Keittiössä tekeminen on parasta.”

”Koen täällä Klubilla, että olen ihmisenä tärkeä ja että se mitä mä täällä teen on tärkeää, siitä kiitetään.”

”Tukea ja turvaa arjen asioihin. Yhteistyötä ja ystävyyttä. Sitä saa täältä! ”

”Vertaistuki, sosiaalinen kanssakäyminen, ajanvietto.”

”Siirtymätyöhön osallistuminen oli erittäin miellyttävä kokemus, sain tehdä monipuolisia työtehtäviä, koin itseni merkitykselliseksi ja sain paljon itseluottamusta.”

”Itseni kehittämiseen ja ymmärtämiseen on tullut sekä henkilöstöltä, että jäseniltä tukea. Olen saanut kokeilla siipiäni turvallisessa ympäristössä.”

”Olen saanut apua työllistymisessä ja opiskelussa.”